24-uurs zorg Nijmegen

Bent u op zoek naar 24-uurs zorg en verpleging in de omgeving van Nijmegen? Dan is Zuster Jansen de juiste partij! Wij zijn een professionele en betrokken thuiszorgorganisatie, die gespecialiseerd is in dag- en nachtverpleging. Altijd staan wij voor u klaar!

Voordelen Zuster Jansen

De voordelen van Zuster Jansen is dat wij altijd persoonlijk betrokken ben. Wij werken door heel Nederland, maar hebben in elke regio een vast team. Dus ook u of uw naaste zal een vast team om zich heen krijgen. Hierdoor staat de cliënt centraal en zijn de zorgverleners persoonlijk betrokken. Heeft u professionele hulp nodig met spoed? Zuster Jansen kan u heel snel van gekwalificeerde en ervaren zorgverleners voorzien. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten.

Waarom 24-uurs zorg en verpleging?

Een veelvoorkomende reden waarom er voor thuiszorg wordt gekozen, is de vertrouwde omgeving. Wilt u de overgang naar een verzorgingstehuis (nog) niet maken? Dan is particuliere thuiszorg voor u de ideale oplossing. Wanneer u zowel overdag als ’s nachts verzorging of verpleging nodig heeft, kiest u voor 24-uurs zorg. Op basis van uw wensen wordt er door Zuster Jansen speciaal voor u een vast team samengesteld. Zij zullen u de hele dag en nacht de zorg geven die u nodig heeft.

• Geen wachtlijsten
• Dag en nacht comfort in uw eigen omgeving
• Zorg met respect en aandacht
• Ervaren en gekwalificeerde zorgverleners
• Vaste teams van verpleegkundigen

Meer informatie?

In de omgeving van Nijmegen bieden wij niet alleen 24-uurs zorg en verpleging. U kunt ook bij ons terecht voor verpleging bij de ziekte van Alzheimer en 12-uurs zorg in de nacht. Onze kleine teams hebben altijd oog voor u en uw wensen. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan gerust eens contact met ons op. Op de website van Zuster Jansen vindt u meer informatie over alle diensten van Zuster Jansen.

Lees meer bij Zuster Jansen