Nachtzorg Nijmegen

Veilig en met een gerust gevoel de nacht in gaan, zodat u rustig kunt gaan slapen in uw eigen omgeving. Nachtzorg kan u de verzorging en rust geven om voor een korte of lange periode een veilig gevoel te geven. Mocht u acuut of voor een bepaalde periode nachtzorg nodig hebben, biedt Zuster Jansen particuliere thuiszorg en nachtzorg op maat. De uren tussen 23.00 uur en 7.00 uur kan u aanvraag doen naar verzorging- of verplegingsteam van Zuster Jansen.

Nachtzorg

Nachtzorg kan op afgesproken tijden, als u bijvoorbeeld na 23.00 uur naar bed wil of medicijnen op bijzondere tijden moet innemen. Zuster Jansen biedt ook nachtzorg bij alarmering als u bijvoorbeeld gevallen bent. Bij het gebruik van medicijnen, het geven van een andere slaaphouding of bij het helpen van een toiletbezoek is het fijn als er nachthulp beschikbaar is. Professionele verpleegkundigen hebben de ervaring en kennis om u hiermee te helpen. Bovendien biedt Zuster Jansen intensieve terminale nachtzorg.

12-uurs zorg in de nacht

Bij Zuster Jansen kunt u er voor kiezen om in de nacht 12-uurs zorg aan te vragen, wanneer u of uw partner bijvoorbeeld herstellende bent na een ziekte. Of in de nacht hulp nodig hebt wanneer u ziek bent of door andere omstandigheden. De 12- uurs zorg is van 20.00 – 8.00 uur de volgende morgen.

Aanleunwoning of verzorgingstehuis

Mocht u extra hulp nodig hebben wanneer u in een verzorgingstehuis of aanleunwoning woont, is er ook de mogelijkheid om 12-uurs zorg in de nacht aanvragen. Op deze manier is er toch de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen.

Zorgteams

Het team van Zuster Jansen in de omgeving van Nijmegen is klein en bestaat uit maximaal 5 personen die u professionele en persoonlijke hulp bieden. Zuster Jansen biedt 4 tot 7 dagen per week en 24 uur per dag verzorging of verpleging aan op maat, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Zorgteam op maat

Samen met de zorg coördinator kan er een zorgteam op maat worden ingezet. U kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier of bellen met 020- 63 66 837. Ook kunt u hier terecht voor persoonlijke vragen of informatie over de diensten van Zuster Jansen.

Lees meer bij Zuster Jansen