Particuliere thuiszorg Bilthoven en Particuliere thuiszorg Velp

donderdag 14 februari 2013, Tijd 8:50 uur

In zowel Bilthoven als Velp kunt u de uitstekende particuliere thuiszorg van Zuster Jansen ontvangen. Zuster Jansen is een professionele en betrokken thuiszorgorganisatie, gespecialiseerd 24-uurs zorg. Dit kan zowel bij de ziekte van Alzheimer, maar ook ter overbrugging van opname in een zorginstelling. Zelfs in uw serviceflat kunt u van de dienstverlening van Zuster Jansen gebruik maken.

Voordelen Zuster Jansen

  • Kleine zorgteams met professionele zorgverleners.
  • Persoonlijk betrokken en landelijk werkend.
  • 24-uurs verpleging bij de ziekte van Alzheimer.
  • 24-uurs zorg om opname in een verpleeghuis te voorkomen.
  • Terminale zorg in de laatste levensfase.
  • Zuster Jansen heeft uitstekende referenties.

Waarom 24-uurs verpleging en particuliere thuiszorg?
Particuliere thuiszorg in de eigen vertrouwde omgeving kan een goede reden zijn waarom er voor Zuster Jansen wordt gekozen. Wilt u de overgang naar een verpleeghuis (nog) niet maken bel dan gerust met Zuster Jansen. De uitstekende 24-uurs zorg van Zuster Jansen biedt thuisverpleging in kleine teams van maximaal 5 zorgverleners. U ontvangt  24-uur per dag de zorg die u nodig heeft.

Meer informatie of een brochure aanvragen?
Voor het stellen van vragen over particuliere thuiszorg, neem gerust contact op met Zuster Jansen. Ook kan Zuster Jansen u adviseren over haar dienstverlening. Op de website van Zuster Jansen vindt u meer informatie over de dienstverlening en werkwijze van Zuster Jansen.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen