Particuliere thuiszorg Utrecht en Zeist

woensdag 07 november 2012, Tijd 13:47 uur

Particuliere thuiszorg

Wanneer u op zoek bent naar uitstekende particuliere thuiszorg in de omgeving van Utrecht en Zeist, dan kunt u deze particuliere thuiszorg bij Zuster Jansen afnemen. Het voordeel van particuliere thuiszorg van Zuster Jansen is dat de client zorg kan ontvangen in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. Zelfs in het verzorgingshuis, serviceflat of aanleunwoning. Hierdoor hoeft u niet te verhuizen. zelf niet wanneer u de ziekte van Alzheimer heeft of terminaal ziek bent.

24-uurs zorg

Zuster Jansen biedt de mogelijkheid om 24 uur per dag zorg te verlenen aan huis. Gedurende de gehele dag is er een professionele zorgverlener aanwezig die u dag en nacht kan begeleiden. Deze zorgverlener maakt deel uit van een klein team van zorgverleners die afwisselend zorg leveren. Behalve 24-uurs zorg levert Zuster Jansen ook 12-uurs zorg overdag 12-uurs zorg  ’s nachts en nachtzorg van 23-7 uur.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Cliënten met de ziekte van Alzheimer hebben er zeer veel baat bij om verzorging te ontvangen in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van in een zorginstelling. De thuissituatie zorgt voor vertrouwen, herkenning en geborgenheid. Als de zorg niet meer met hulp van de familie of mantelzorgers geregeld kan worden, bieden de zorgverleners van Zuster Jansen een uitkomst. Zij hebben ervaring met cliënten met de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, wat zorgt voor een rustige aanpak en professionele begeleiding van de cliënt.

Nachtzorg

Het kan zomaar zo zijn dat u, uw partner of een van uw ouders nachtzorg nodig hebben. De nachtzusters van Zuster Jansen kunnen zorg leveren tussen 23.00 uur en 07.00 uur of 12-uurs zorg in de nacht. Zo kunt u er zeker van zijn dat u goede begeleiding ontvangt tijdens de nacht. Bijvoorbeeld wanneer u begeleiding naar het toilet nodig heeft.

Neem gerust contact op met Zuster Jansen voor al uw vragen over 24-uurs zorg en nachtzorg. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 020-6366 837

Auteur: Karel de Vries, Redactie Zuster Jansen