Terminale thuiszorg Rotterdam en particuliere thuiszorg Zuid-Holland

donderdag 14 februari 2013, Tijd 8:51 uur

Op de website van Zuster Jansen kunt u alle vragen vinden over particuliere thuiszorg in Rotterdam en terminale thuiszorg in Rotterdam. In Rotterdam is Zuster Jansen specialist in 24-uurs zorg. Uitstekende dienstverlening en particuliere thuiszorg, die met spoed kan worden opgestart.

24-uurs zorg
Particuliere thuiszorg kunt u gewoon in uw eigen huis ontvangen. Zuster Jansen heeft ook ruime mogelijkheden om de particuliere thuiszorg en de 24-uurs verzorging bij u in het verzorgingshuis, serviceflat of uw aanleunwoning aan te bieden.

Terminale thuiszorg
In de laatste levensfase kan de 24-uurs zorg van Zuster Jansen uitkomst bieden. Het kan zijn dat de zorg voor de mantelzorgers en uw familie te intensief dreigt te worden in deze fase. Dan is het verstandiger de zorg over te laten aan de zorgverleners van Zuster Jansen. Zij hebben ervaring om cliënten en diens familie te begeleiden in deze fase. De terminale thuiszorg kan in kleine teams zodat u met professionele verzorging thuis kunt blijven.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer
Indien uw partner of een van uw ouders bekend is met de ziekte van Alzheimer en wellicht langdurige zorg nodig heeft, dan zijn er goede mogelijkheden om onze 24-uurs zorg te ontvangen. 24-uurs zorg is dag- en nachtverpleging in kleine zorgteams van maximaal 5 deskundige zorgverleners.

Vragen aan Zuster Jansen?
Neem gerust contact op met Zuster Jansen over haar dienstverlening zoals 24-uurs zorg in de laatste levensfase. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 020-6366 837.

Auteur: Karel de Vries, Redactie Zuster Jansen