Thuiszorg in Brabant door Zuster Jansen

donderdag 24 april 2014, Tijd 14:08 uur

Ook in Brabant zijn er goed mogelijkheden voor particuliere thuiszorg Brabant. Wanneer de regionale thuiszorg u niet voldoende zorg kan bieden dan kan particuliere thuiszorg uitkomst bieden. Extramurale zorg kan een opname in een verpleeghuis of zorginstelling voorkomen.

Bij Zuster Jansen zijn er verschillende vormen van particuliere thuiszorg. Zij biedt dag- en nachtverpleging bij de ziekte van Alzheimer, 24-uurs zorg, nachtzorg en terminale thuiszorg. Omdat er geen wachtlijsten zijn kan de zorg al met spoed worden opgestart. Mantelzorgers kunnen door het inhuren van particuliere thuiszorg weer even op adem komen.

Er zijn vele voordelen van particuliere thuiszorg. De zuster zal u de hele dag van eten en drinken voorzien. Ook is er hulp bij het opstaan, het wassen en aankleden, mogelijke transfers of hulp bij het lopen. De zuster doet ook boodschappen voor u en zal de maaltijden bereiden. Verder is er een stukje sociale begeleiding en is er de gehele dag- en nacht toezicht en gezelschap, wel zo veilig.

Doordat Zuster Jansen werkt in kleine teams van maximaal vijf zorgverleners bouwt u een vertrouwensband met de zorgverleners op. Dit zorgt voor rust en continuïteit. Wil u meer weten over onze zorg- en dienstverlening, bel dan met onze zorgcoördinator op telefoonnummer 020-63 66 837.

Auteur: Karel de Vries, redactie Zuster Jansen